KjolTyget - en unik stil

Nu har det passerat mer än sex år sedan KjolTyget mötte Zand Amsterdam.

Dagar och månader fyllda av härliga kjolar och härliga kunder. Har varit och är fantastiskt att få erbjuda den svenska marknaden dessa unika, vändbara kjolar där en kjol kan bli fyra! Hur är det möjligt? Kika på klippet nedan - här visas alla möjligheter du har med en Zandamsterdam kjol.

En fråga som ofta ställs då vi är ute och möter er kunder är vad som gör KjolTyget och Zand Amsterdams kjolar så speciella. Lätt är då att bara svara: unika eller fair trade eller färgsprakande eller... Men det som gläder mig mest och som också brukar bli mitt svar är att det finns en kjol för alla! Oavsett om KjolTyget möter den piercade 15-åriga punkaren, den aktiva fritidstjejen, den sofistikerade affärskvinnan eller den rara damen på 70+. Alla hittar de sin personliga favorit.

Med lekfulla kombinationer av färgglada tyger skapas unika och iögonfallande plagg. En kjol blir två, blir tre, blir fyra! De olikmönstrade sidorna och den olikmönstrade, löstagbara linningen ger möjlighet att skapa fyra variationer av en enda kjol. Och inte nöjer vi oss med det! Spana in vår mest avancerade modell Victoria som ger dig sex kjolar i en! Vänd och variera, nu inte bara färg och mönster utan även längden på din kjol.

Använd kjolarna barbent, med tights, tillsammans med jeans eller bara linningen som ett bälte? Låt din individualitet stråla. Oavsett ålder, stil och storlek, detta är kjolen för alla tillfällen. Ingen huvudvärk välja mellan S, M, L eller XL. De praktiska tryckknapparna gör att en och samma kjol har ett storleksspann från stl 28 till 44 eller i XL-modeller 40 till 50. Varje kjol är en unik kombination av tyger och de olika modellerna finns som långa (45-49 cm) och korta (30-37 cm). Men kom ihåg. Kjolarna är verkligen unika - det finns bara en av varje design.

Flera av kjolmodellerna har dessutom en löstagbar liten väska att förvara nycklar, pengar, mobiltelefon med mera i. Väskan har två hakar vilket gör att den är avtagbar och kan fästas på till exempel dina jeans. Väskan har även en axelrem. Hög kvalitet kännetecknar Zand Amsterdam. Kjolar och väskor tillverkas med omsorg och har välarbetade dubbla sömmar, robusta tryckknappar och kvalitativ tråd och tyg. Att sätta färg på världen och utforma utan kompromisser tillsammans med en rättvis handel och fairtrade är Zands och KjolTygets vision.

Du finner de unika kjolarna här i webb-shoppen och då det ständigt kommer nya så tipsar vi om att prenumerera på vårt nyhetsbrev och/eller följa oss på Facebook. Till dig som längtar efter att få uppleva Zand Amsterdam kjolar på "din hemmaplan" berättar jag att vi ständigt jobbar på att få fler återförsäljare runt om i Sverige. Kika in på länken och se var din närmaste återförsäljare finns.

Ett stort tack till er alla som gör det så roligt att få representera KjolTyget och Zand Amsterdam. Era positiva ord och härliga kommentarer gör våra färgsprakande och unika kjolar än mer fantastiska. Det är lätt att bli förälskad i detta mångsidiga och originella kvalitets-plagg. Tillhör du dem som inte upptäckt oss än? Vi är säkra på att även du kommer att älska våra kjolar.

Liv

KjolTyget ägs och drivs av LivsStil - Everyday glamour, ett företag i Göteborg.
Personlig avhämtning av, i webb-shopen, beställda och betalade varor sker endast efter överenskommelse.

Telefon: 0725 196 197
Kundtjänsttelefon vardagar 10.00-17.00.

E-post: info@kjoltyget.com
Mejl besvaras så snart som möjligt.

Kjoltyget presenterar sommarens snyggaste plagg. Varje kjol har fyra variationer

KjolTyget.com © 2020