KjolTyget - en unik stil

Nu tar vi time out

Med tungt hjärta ser vi i denna Coronatid ingen framtid för KjolTyget i nuvarande form. Vår fysiska butik på Södra Larmgatan i Göteborg är stängd och nu ska även webbshoppen tömmas.
Vad som kommer hända framöver är i dagsläget oklart men så länge det är varor här i shoppen finns vi kvar. :-) 

Dagar,månader och år har varit fyllda av härliga kjolar och härliga kunder.Vi har glatt oss över att inte bara få erbjuda den svenska marknaden unika, vändbara kjolar utan även tröjor, klänningar, strumpor med mera i ekologiska material och från tillverkare med juste produktion.
En fråga som ofta ställts är vad som gjort KjolTyget speciellt. Lätt har då varit att bara svara: unikt eller fair trade eller färgsprakande eller... Men det som gläder mig mest och som fortfarande blir mitt svar är att det finns en något för alla! Oavsett om KjolTyget möter den piercade 15-åriga punkaren, den aktiva fritidstjejen, den sofistikerade affärskvinnan eller den rara damen på 70+. Alla hittar de sina personliga favoriter.


Nu väntar som sagt en tid i ovisshet då Covid 19 stängt ner produktionen i Indien vilket resulterat i att Zand Amsterdam har upphört och även våra övriga leverantörer har det tufft.
KjolTyget håller tummar för en ljusare framtid och välkomnar dig varmt hit till webbshoppen. Är det något du undrar över sänd oss ett mejl eller ring. Passa också på att fynda bland kvarvarande kjolar, tröjor, klänningar och strumpor.

Ett stort tack till er alla som gjort och gör det så roligt att få representera KjolTyget..Era positiva ord och härliga kommentarer fyller oss med hopp och våra färgsprakande, unika varor känns än mer fantastiska.

Varma hälsningar

Liv

KjolTyget ägs och drivs av LivsStil - Everyday glamour, ett företag i Göteborg.
Personlig avhämtning av, i webb-shopen, beställda och betalade varor sker endast efter överenskommelse.

Telefon: 0725 196 197
Kundtjänsttelefon vardagar 10.00-17.00.

E-post: info@kjoltyget.com
Mejl besvaras så snart som möjligt.
KjolTyget.com © 2023