Fair trade & Miljö

Hos KjolTyget finner du framför allt de unika och vändbara Zand Amsterdam kjolarna men genom åren har efterfrågan gällande toppar, strumpor och annat ökat. Och självklart lyssnar vi på våra kunder!

De leverantörer som får komma in till KjolTyget har alla ett fokus på klimatsmarta material och rättvis handel. Vi tittar på var produktionen sker och hur den hanteras, vilka material som används men också transport, förpackning med mera. Låt oss tillsammans arbeta för ett medvetet hållbart mode. Unna dig ett vackert nyinköpt plagg men ta en funderare på vem som har tillverkat det och låt inte bara prislappen styra.Låt oss presentera våra ledord som vi gärna upprepar.

"Funky Clothes"  Låt fantasin och färgerna flöda, finn din egna stil och släpp kreativiteten fri. KjolTyget ger dig helt unika plagg och/eller småskalig upplaga,

"Fair Trade" Vad är det egentligen vi har på oss? Ta reda på var och av vilka ditt plagg är producerat. Arbetsmiljö är lika viktigt för dem som för oss här hemma.

"Conscious Fashion"Shoppa medvetet, kloka materialval och kvalité sparar på vår miljö. Undvik "slit och släng" och köp plagg som du kan glädja dig åt år efter år.

KjolTyget.com © 2023